Wateronthardertest

Samen met de Quooker testen we de combinatie met de waterontharder, we plaatsen de ontharder in combinatie op de plaats van de Quooker onder de kraan. De test gaat uitwijzen of het er minder kalk aanslag verschijnt of verdwijnt, water gaat beter smaken. Is deze magneet krachtig genoeg?

De magnetische waterontharder beschermt uw waterleidingen, wasmachine, droger, sanitair en keukenapparatuur tegen kalkaanslag. De krachtige NdFeB antikalk magnetische componenten creƫren een krachtig magnetisch veld van 7800 Gauss (0,78 tesla) in de waterleidingen, zodat mineralen calcium en magnesium niet meer kunnen kristalliseren tot calciumcarbonaat (kalkaanslag). Met het eindresultaat dat de bestaande kalkaanslag geleidelijk wordt afgebroken in de waterleidingen en kalk drastisch vermindert tot wel 90%.

Doe je mee met de test? Geef dit aan bij je bestelling en we leveren gratis de waterontharder er bij.

Aanbevolen artikelen