Maakt u zich zorgen over de energieprijzen, de eindafrekening? Denkt u na over uw mogelijkheden om goedkoper te stoken? Technische Service kan u daar bij informeren, neem contact op, voor de mogelijkheden. johan@technischeservice.nl

Naast zonnepanelen, peperdure warmtepompen, vloerverwarming, lage temperatuur afgiftesystemen enz.

stek

U kunt ook kiezen om op betrekkelijk goedkope in ieder geval minder dure oplossing te kiezen en toch goedkoper te verwarmen met als pluspunt in de zomer te koelen. Wilt u meer weten maak dan een afspraak met JOHAN.

Verwarmt u uw slaapkamer, badkamer op dit moment minimaal? Ziet u graag wel uw woonkamer op een behagelijke temperatuur? Een lucht/lucht warmtepomp is daarvoor een oplossing, een investering die u met de huidige gasprijzen in enkele jaren en zelfs korter terug verdient.

Daarnaast kunt u ook denken om uw cv ketel beter af te stellen, wilt u weten hoe? Stuur een mail of maak een afspraak via Whattsapp.

airco

Aanbevolen artikelen