Op dit moment kunt u bij ons op de volgende wijzen betalen:

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van ons.

SprayPay

Met SprayPay kunt u onze producten van €250 tot €5000,- gespreid betalen. Erg handig als in een keer betalen even niet goed uitkomt.

U kunt bij SprayPay kiezen of u de aankoop in 12,18, 24 of in 36 maanden wilt betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Geen probleem! Dat kan altijd kosteloos en boetevrij. Uiteindelijk bepaalt u de looptijd.

SprayPay heeft een vergunning van de AFM (vergunningsnummer:12045002).
Zij houden zich aan de eisen van de verleningsverlener en de bestaande wet- en regelgeving. Voor u een garantie dat u veilig en verantwoord kunt lenen.

Zodra u aangeeft via SprayPay gespreid te willen betalen, beoordeelt SprayPay aan de hand van een aantal checks, razendsnel uw aanvraag.

Deze beoordeling vindt 24/7 online plaats. Dus ook in het weekend! Lange aanvraagtijden kennen zij niet. Binnen enkele seconden weet u of u in aanmerking komt voor een krediet. Is de aanvraag akkoord dan kunt u meteen genieten van je aankoop, alleen de levering nog even afwachten.

In3

Komt een grote uitgave niet goed uit maar wilt u geen schulden of extra kosten? Of een grote uitgave liever spreiden in drie termijnen en geld overhouden voor andere leuke dingen? Kies dan voor betalen met in3. De enige gespreid betaalmethode zónder rente en BKR registratie.
U betaalt uw aankoopbedrag gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen.

Hoe het werkt:

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.
U voldoet direct de eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.
Binnen 30 dagen voldoet u de tweede betaling en binnen 60 dagen de derde betaling.