Pottenbakkerstraat 36 A, 9403 VX Assen

Onze missie

“Onze missie: Met plezier betrouwbare technische service in Assen en omstreken voor zorgeloos wonen en werken.”

Sinclair cover
Sinclair cover

Visie

“Onze visie: Streven naar optimale technische oplossingen in Assen en omgeving bieden voor duurzaamheid, comfort en efficiëntie, waarbij we voorop blijven lopen in technische service en klanttevredenheid.”

Quookers, waterontharders en airco

A-merken geven betere resultaten

. Wij staan 100% achter onze producten, wat wij verwachten van onze leveranciers. Kan de klant van ons verwachten.

Bij Johan Technische Service, waar kwaliteit, service, klantgerichtheid, vriendelijkheid en oplossingsgerichtheid onze kernwaarden zijn.

Wij streven ernaar om hoogwaardige diensten te leveren die voldoen aan de hoogste standaarden van kwaliteit. Onze toewijding aan kwaliteit betekent dat we elke klus met zorg en precisie benaderen, waarbij we gebruikmaken van de beste technieken en materialen om u de best mogelijke resultaten te bieden.

Onze service is gebaseerd op uw tevredenheid. We luisteren naar uw behoeften en zorgen ervoor dat we deze begrijpen, zodat we u de juiste oplossingen kunnen bieden. Klanttevredenheid staat centraal in alles wat we doen. We streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en een positieve ervaring te bieden bij elke interactie.

Bij Johan Technische Service geloven we sterk in klantgerichtheid. U bent geen nummer voor ons; u bent een gewaardeerde klant wiens behoeften onze prioriteit zijn. We zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en u te voorzien van de ondersteuning die u nodig heeft.

Vriendelijkheid is een van onze belangrijkste principes. We behandelen u met respect, begrip en een glimlach. We streven ernaar om een warme en vriendelijke sfeer te creëren, zodat u zich op uw gemak voelt wanneer u met ons samenwerkt.

Als het gaat om het vinden van oplossingen, zijn we gedreven en resultaatgericht. We nemen uitdagingen aan met vastberadenheid en vinden de beste oplossingen voor uw technische behoeften. U kunt op ons rekenen om problemen effectief aan te pakken en te zorgen voor duurzame resultaten.

Bij Johan Technische Service staan we klaar om u te helpen met al uw technische behoeften, met onze toewijding aan kwaliteit, service, klantgerichtheid, vriendelijkheid en oplossingsgerichtheid. Uw tevredenheid is ons ultieme doel.

Aan het werk

Projecten

Airco’s, kokend waterkranen en waterontharders.