Pottenbakkerstraat 36 A, 9403 VX Assen

No.1

Waterontharder past in uw meterkast, efficiënt en effectief
Beste keus

Waterontharder kan als doe het zelf pakket besteld worden. Montagepakket wordt bijgeleverd.

Schoon zacht water

Premium kwaliteit voor een goede prijs
Aanbieding

Ontdek de Kiwa-gekeurde Waterontharder:

Efficiëntie en Kwaliteit Gecombineerd

Welkom bij Technische Service Assen, uw betrouwbare bron voor hoogwaardige waterontharders die werken op waterdruk en zijn goedgekeurd door Kiwa. Als u op zoek bent naar een effectieve oplossing om hard water aan te pakken en tegelijkertijd de kwaliteit en duurzaamheid wilt waarborgen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom Kiezen voor deze Waterontharder?

Geavanceerde Technologie: Onze waterontharders zijn ontworpen met geavanceerde technologie die werkt op basis van waterdruk. Dit betekent dat er geen elektriciteit of externe energiebronnen nodig zijn om ze te laten functioneren. Het is een efficiënte en milieuvriendelijke manier om hard water te verzachten en de levensduur van uw apparaten te verlengen. Kiwa Keurmerk: Al onze waterontharders zijn trots voorzien van het Kiwa-keurmerk. Dit is een waarborg voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Kiwa is een onafhankelijke organisatie die strenge controles en tests uitvoert om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de hoogste normen op het gebied van prestaties, veiligheid en duurzaamheid.

Voordelen van Zacht Water: Hard water kan leiden tot kalkaanslag in leidingen, apparaten en sanitair, waardoor de efficiëntie afneemt en de levensduur wordt verkort. Met onze waterontharders kunt u genieten van zacht water dat niet alleen uw leidingen en apparaten beschermt, maar ook zorgt voor een gladde huid, glanzend haar en een langdurige frisheid van uw kleding.

Maatwerk Oplossingen: We begrijpen dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we verschillende modellen waterontharders aan die passen bij uw specifieke behoeften en budget. Onze experts staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw huishouden.

Uw Partner in Waterverzachting

Bij Technische Service Assen geloven we in het leveren van producten die een verschil maken in het dagelijks leven van onze klanten. Onze Kiwa-gekeurde waterontharders zijn een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor een partner die u helpt om afscheid te nemen van de problemen veroorzaakt door hard water.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze waterontharders uw levenskwaliteit kunnen verbeteren. Zeg vaarwel tegen kalkaanslag en verwelkom de voordelen van zacht water in uw huis.

Technische Service Assen – Uw Partner voor Waterontharders in Groningen en Drenthe

Bent u op zoek naar een hoogwaardige waterontharder in Groningen of Drenthe om kalkaanslag te bestrijden en te genieten van de voordelen van zacht water? Zoek niet verder! Bij Technische Service Assen hebben we een breed assortiment van de beste waterontharders om aan al uw behoeften te voldoen.

Onze missie is om je te voorzien van topkwaliteit waterverzachters die niet alleen kalkaanslag voorkomen, maar ook de levensduur van je apparaten en de efficiëntie van je huishoudelijke systemen verbeteren. We begrijpen dat de prijs van een waterontharder belangrijk is, en daarom bieden we betaalbare opties zonder in te leveren op kwaliteit.

Wij zijn er trots op installatiediensten aan te bieden voor jouw nieuwe waterontkalker. Ons deskundige team zorgt ervoor dat je waterontharder perfect wordt geïnstalleerd, zodat je kunt genieten van alle voordelen van zacht water zonder gedoe.

Naast installatie bieden we ook onderhoud voor waterontharders om ervoor te zorgen dat jouw systeem altijd optimaal blijft werken. Onze technici zijn beschikbaar voor regelmatige servicebezoeken en eventuele reparaties die nodig zijn.

Bij Technische Service Assen begrijpen we de milieuvriendelijke behoeften van onze klanten, en daarom bieden we duurzame oplossingen die de impact op het milieu minimaliseren. Onze milieuvriendelijke waterontharders zijn energiezuinig en verminderen het gebruik van chemische onthardingsmiddelen.

We zijn er trots op samen te werken met toonaangevende merken in de waterontharderindustrie en kunnen je helpen bij het kiezen van de beste optie voor jouw situatie. Of je nu op zoek bent naar een waterontharder in Groningen of Drenthe, we zijn hier om je te helpen.

Als je de waterhardheid van je water wilt meten voordat je een beslissing neemt, neem dan contact met ons op. Onze experts kunnen je helpen de juiste keuze te maken en al je vragen over waterkwaliteit te beantwoorden.

Kies voor Technische Service Assen en ontdek hoe onze waterontharders de kwaliteit van jouw leven kunnen verbeteren door je te voorzien van zacht, kalkvrij water. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

 

Montage Waterontharder

 299

Montage in regio Drenthe en Groningen, rest in overleg. Reguliere montage in de meterkast.

Voor eventuele aanpassingen, afstand, mogelijkheden, neem contact met ons op voor een offerte of een afspraak.

Beschrijving

Montage van uw waterontharder regio Groningen en Drenthe.

Wij nemen contact met u op voor een afspraak. Prijs is vanaf